Yinyogarejse til Andalusien  

– med Christina Theilgaard

Garden of lemons

10.- 16. maj 2020 

Lyder dette som noget for dig?

 • Et ophold fyldt med tid til dig
 • Et ophold hvor du bliver forkælet med den dejligste hjemmelavede mad tilberedt med kærlighed
 • Et ophold hvor du morgen og eftermiddag/aften skal dyrke skøn yinyoga i smukke omgivelser

Så tag med på denne yinyogarejse til det mest fantastiske sted midt i den fredelige dal, Valle de Lecrin (Glædens Dal) tæt på Granada i Andalusien.

Christina Theilgaard

Yoga instruktør

Du får et eksklusivt ophold på Garden of Lemons, som er et refugium, hvor du er omgivet af skønhed i form at citron- og appelsintræer, gamle oliventræer og en betagende udsigt ud over dalen. Og så masser af ro ikke at forglemme. Stedet ejes af de to klassiske musikere Henrik Vilain og Ingo Schauser, og de har skabt det mest fantastiske sted, hvor du vil være i centrum fra start til slut.

Christina vil undervise dig i yinyoga morgen og eftermiddag/aften, enten foran pejsen i hovedhuset, ved poolen, i orangeriet omgivet af citron- og appelsintræer eller oppe på tagterrassen, hvor udsigten til bjergene måske til fjerne dit fokus fra yogaen og din krop. Men dét er nok til at leve med…. 🙂 

 Kombinationen af stedets skønhed, daglig yinyoga og dejlig og nærende vegetarisk mad tilberedt af stedets kok, Henrik Vilain, vil gøre, at du kommer hjem fyldt med ro, overskud og glæde.

En dag på Garden of Lemons kunne se således ud:

 • Du starter dagen med at indtage en morgen citrondrik, bestående af citronsaft fra friskplukkede citroner, himalayasalt og varmt vand. Drikken vil forbedre din fordøjelse og udrensning.
 • Nu er maven nok begyndt at knurre lidt, så det er tid til at nyde den skønneste morgenmad fyldt med vitaminer og lokale specialiteter.

 • Således vækket og fyldt med ny energi er du klar til at nyde livet på Garden of Lemons, f.eks. ved poolen eller i citronhaven. Måske har du lyst til at udforske området på egen hånd, eller tage med på en vandretur guidet af Ingo, som med stor viden om området, vil tage dig ud til de smukkeste steder.

 •  Frokosten serveres på Garden of Lemons.

 • Om eftermiddagen/aftenen mødes vi så igen et skønt sted på området, hvor Christina vil guide igennem dagens 2. yinyogatime.

 • Efter yogaen er det tid til at nyde sund og nærende aftensmad, igen tilberedt af Henrik efter alle kunstens regler og med områdets skønne råvarer.

   

En af dagene vil der være en udflugt til Granada, hvor du har mulighed for at nyde et par timer i hammam, besøge Alhambra, eller bare slentre rundt i byen.

Yin Yoga er baseret på det taoistiske koncept om yin og yang, som er modsætninger og komplementære principper i naturen. Yin er ro, stabilitet og stilhed, mens Yang er bevægelse og aktivitet. Sammen skaber de en perfekt balance, som mange af os desværre mangler i vores hverdag, hvor Yang fylder meget. Ved at dyrke Yin Yoga er du med til at skabe en større balance.

Yin Yoga går dybt ind i kroppen og på bedste vis arbejder den både med krop og psyke. Stillingerne er simple, da de fleste udføres liggende eller siddende, men da stillingerne holdes i 3-5 minutter, udfordrer du kroppen og sindet lige så meget, som hvis du skulle stå på hovedet.

I Yin Yoga arbejder vi med bindevævet, som fra naturens side er et stærkt og elastisk materiale, som snor sig igennem kroppen og binder vores knogler, led og organer sammen. Det stiver kroppen af, giver den form og holder den sammen.

Alle kan deltage – uanset alder, køn og erfaring med yinyoga.

Garden of Lemons:

Henrik og Ingo beskriver Garden of Lemons som ”et refugium for mennesker, der søger oplevelser og fordybelse i smukke omgivelser”, og det lever fuldt op til den beskrivelse. Det ligger smukt i læ af bjergkæden Sierra Nevada mellem Granada og Middelhavet tilbagetrukket fra turismens vante ruter.

Garden of Lemons består af hovedhuset Jardín de los Limones og landsbyhuset El Limón. De to huse ligger med få kilometers afstand. Begge steder er unikke og smukt og hjemligt indrettet. Uanset om du bor det ene eller andet sted, har du den smukkeste udsigt til bjergene og mulighed for at dyppe dig i en svalende pool. Hvis du bor i landsbyhuset El Limón, kører Ingo dig frem og tilbage, når du har lyst.

Din underviser Christina Theilgaard

Din underviser på denne tur er yinyoga instruktør og healingsterapeut Christina Theilgaard. Hun har dyrket yoga i mere end 10 år, og yinyoga i de 6 af dem. Hun er uddannet yinyoga instruktør hos Yinyoga in Asia i 2015 og underviser i yinyoga flere steder i København. Hun har holdt flere yinyoga retreats bl.a. i Grækenland og på Madeira.

Du er velkommen til at kontakte Christina på time-to-change@hotmail.com, hvis du har spørgsmål til turen eller yinyoga.

De sidste praktiske ting omkring denne rejse er stadig ikke helt på plads, men forventes klar i løbet af maj måned 2019.