En notesbog i rejsetasken.

Tegn og skriv på rejsen til Andalusien – med forfatter og billedkunstner Mette Perregaard

11.-18. november 2019

Har du lyst til at finde motivation og inspiration til at tegne og tage skriftlige noter på dine rejser. Så kan du starte med dette kursus. Kursets mål er, at du altid siden vil tage skitsebogen eller Ipad´en pro med i rejsetasken. Det er sådan et godt match.

Kurset henvender sig til dig der holder af at tegne, men gerne vil finde rutiner, lyst og fællesskab til at give den mere plads både på rejsen og senere derhjemme. Eller til dig, der professionelt som f.eks. lærer i kunst eller dansk søger kreative rutiner til at bruge i undervisningen.

Skriveværksted med Henrik Rasmussen

Tid: 21.-28. marts 2020

Velkommen til skriveophold i fantastiske omgivelser i Andalusien, hvor inspiration, koncentration og skriveglæde vil være i centrum. Hvad enten man er nybegynder eller øvet i at skrive skønlitteratur, kan man udvikle sig ved at blive udfordret på ens sproglige vaner og måder at fortælle historier på.

På dette skriveophold vil der være tid og ro til at skrive, blive læst og få konstruktiv kritik på ens tekster.

Skriveophold med Pablo Llambías på den Andalusiske Højskole 

  • 28.03. – 4.04.2020
  • 24. – 30.10.2020

Dette skrivekursus har plads til den enkelte. Du kan være begynder, eller du kan have skrevet en masse. Du har mulighed for tage tekster med hjemmefra, men du kan også komme med lyst til at skrive noget hele nyt. Uanset hvad vil jeg hjælpe dig videre eller hjælpe dig i gang. I et trygt og rummeligt miljø vil vi læse hinandens tekster. Vi vil øve os på at blive bedre til at læse. For som man siger, så er forudsætningen for at skrive bedre, at man læser bedre. Vi vil sammen opleve, hvad sproget kan, og hvad skønhed, erkendelse og præcision er.

Prædiken-værksted med Pablo Llambías

  • 25. januar – 1. februar 2020
  • 31. oktober – 7. november 2020

Pablo Llambías har undervist i prædikenskrivning på Pastoralseminariets Efteruddannelse i mere end 15 år. Gennem en række øvelser vil han øge din sproglig bevidsthed, han vil rette din opmærksomhed på komposition, på indhentelse af nyt stof, på vaner, som med fordel kan brydes. I vil prøve at skrive nye prædikener ud fra helt andre principper, end du er vant til. Han vil give dig nye idéer til, hvordan du også kan gøre…..