Hvad der vil komme til at ske på kurset:

Morgenkrydderen: et kvarters introduktion til tegninger og uddrag af rejseskildringer i Andalusien ”med krummer i” til at vågne på.

Morgennyhederne. Urelevante nyheder for verdens gang, men tæt på i det lokale. Du bliver introduceret til en historie fra det lokale af underviseren eller husets dejlige værter, og illustrationer hertil. Det kan være et digt af Lorca med citroner, et uddrag af Gibsons fortællinger om kunstnernes liv i Andalusien, eller et uddrag af arabisk poesi og miniaturer fra Andalusien eller et bid af Klaus ….

Udflugter: 

  • Hver anden dag vil du blive tilbudt en udflugt, som det er frivilligt at deltage i, til et sted med relation til en kunstner omtalt i ”Morgennyhederne” Et sted , en person, en smag, eller en tradition med en helt egen historie. Det giver dig mulighed for at bruge den historie i dine tegninger.
  • Hver anden dag giver Mette selvstændig vejledning i dit arbejde i Garden of Lemons.

Merienda reflektioner. Kl 17. Disse kan finde sted i Garden of Lemons eller på andre locations. Vi kigger på tegninger i plenum og du fortæller hvad du er optaget af i dialog med deltagere. Måske med en vermouth og en sandwich for at overleve de spanske spisetider. Du deler synspunkter, historier, streger.