Yogaretreat med Majbritt Kiss

  • lørdag 1. februar til fredag 7.februar 2020

Forestil dig et eksklusivt ophold i en smuk og frodig dal i det sydlige Spanien med dig selv i fokus, daglig yoga morgen og aften samt den lækreste grønne mad lavet af husets egen kok. Dette yoga retreat har et personligt præg man sjældent oplever, der får dig til at føle dig specielt forkælet.

LEDIGE PLADSER – last minute tilbud: MINUS 1.000 kr. !!!!

Lær spansk i påskeferien på Den Andalusiske Højskole

4. til 11.april 2020

En uge med spansktimer og kulturelle oplevelser, under ledelse af Flemming Jespersen og Det Spanske Hus i København.

Ud over sprogundervisning vil der i ugens løb blive tilbudt forskellige oplevelser: en guidet rundtur i Granada, vandreture i området i den omkringliggende natur, et besøg på en lokal virksomhed, der forarbejder mandler fra dalen og en rundvisning på én af de ældste olivenmøller i Europa. Og for dem der har lyst tilbydes to køkken-workshops med husets kok to eftermiddage.

Akvarelkursus med Pia Brix-Thomsen

18. – 25. april 2020

I løbet af ugen vil vi arbejde både med klassisk akvarel og med mere fri akvarel. Formiddagene starter med fælles opgaver/øvelser og efter frokost arbejdes mere frit. Vi skal arbejde med det nære (objekt, afstemning mellem farve, vand og papir) og det dybe ( landskab, himmel, jord, horisont og dybde). Alle motiver findes ved og omkring det smukke sted og landskab ved Garden of Lemons refugiet.

Få ledige pladser!

KI-ZENYOGA med Susanne Kihlgast

27. april til 02. maj 2020

 

Udsolgt !

 

 

Pia Søltoft: Lidenskabens leg med livet

2. til 9. maj 2020

På kurset får du både en bred introduktion til hele Kierkegaards forfatterskab og mulighed for at fordybe dig i en række eksistentielle emner, som Kierkegaard i særlig grad har præget.

Ugen er bygget op omkring oplæg ved Pia Søltoft om formiddagen, tid til læsning midt på dagen, og samtalesaloner sidst på dagen, hvor dagens temaer drøftes gennem styrede dialoger i grupper og munder ud i en fælles samtale og afsluttes over drinks inden middagen. 

Yinyogarejse til Andalusien med Christina Theilgaard

09. til  16. maj 2020

Lyder dette som noget for dig?

 • Et ophold fyldt med tid til dig
 • Et ophold hvor du bliver forkælet med den dejligste hjemmelavede mad tilberedt med kærlighed
 • Et ophold hvor du morgen og eftermiddag/aften skal dyrke skøn yinyoga i smukke omgivelser

Akvarelkursus: Plein air maleri med Lena Thynell

16. til 23. maj 2020

Temat för denna kurs är Friluftsmåleri eller Plein Air som är den franska termen för måleri som utövas ute i naturen under fri himmel. Vi låter oss fångas av de vackra omgivningarna och målar det vi ser, långt bort eller nära. Vi tränar på att fånga ljuset och kontrasterna i ett landskap eller detaljerna i landskapet. Dagarna varvas med demonstrationer, teori och mycket tid för eget måleri och individuell handledning för den som så önskar.

 

Udsolgt! Kom på venteliste for kurset nu i 2020 eller meld jer til kurset 2021!

 • Spanske vine på Garden of lemons

  Vinkursus krydret med spanske smagsoplevelser på Den Andalusiske Højskole.

  23. maj til 30. maj 2020.

  En uge med fordybning i spanske vine, oste, oliven og skinke m.m. krydret med hyggeligt samvær under den spanske sol i fantastiske og smukke omgivelser – kort sagt: livskvalitet når det er bedst !

   

Yin-mind yogarejse med Katrine Gislinge

7. til 13. juni 2020

Katrine Gislinge er kendt som en koncertpianistinde i særklasse. Hendes karriere som pianist har bragt hende vidt omkring i musikverdenen, både som solist, med og uden symfoniorkstre, og i kammermusik sammenhænge. Men karrieren og selvkritikken har også bragt hende vidt i det mentale felt, og for at kunne yde det maximale som kunstner og have det bedst muligt som menneske, har det på præstationsparametret været nødvendigt for hende, at være så meget i balance med sig selv som muligt, gøre sig fri af negative tankemønstre og slippe unødvendig nervøsitet. Her har Yin Mind Yogaen hjulpet hende, og den er i dag en vigtig del af hendes liv. En del hun holder af at videregive til andre.

Akvarel-malerejse med Marianne Gross

29. august – 5. september 2020

 Følg med til Garden of Lemons, når Marianne Gross endnu engang holder akvarelkursus i disse enestående og smukke rammer i det sydlige Spanien. Midt i den skønne natur i Andalusien vil du blive inspireret til kreativ udfoldelse under vejledning af Marianne Gross, mens vore værter sørger for alt det praktiske og forkæler os med god mad.

På kurset vil du blive introduceret til at arbejde frit og flydende med store armbevægelser uanset billedernes størrelse. Der vil være øvelser, der bringer dig ud af din komfortzone og tilbage igen samt åbner dine øjne for nye muligheder og nye farvekombinationer. Der vil blive vist teknikker, der kombinerer traditionel og eksperimenterende akvarel. Der veksles mellem demonstration, eget maleri, individuel vejledning og fælles gennemgang.

Yogaretreat med Majbritt Kiss

 • lørdag, den 12. til fredag den  18. september 2020 

Forestil dig et eksklusivt ophold i en smuk og frodig dal i det sydlige Spanien med dig selv i fokus, daglig yoga morgen og aften samt den lækreste grønne mad lavet af husets egen kok. Dette yoga retreat har et personligt præg man sjældent oplever, der får dig til at føle dig specielt forkæle…

Lars Eje Larsson: Rejs med en af akvarellens store mestre til Andalusien

18.-25 .september 2020

Lars Eje Larsson skriver: “Nu blir det fjärde året i rad jag håller kurs hos Ingo och Henrik på underbara Garden of lemons. Denna pärla i de andalusiska bergen, vid foten av Sierra Lenore bjuder på stora upplevelser både för öga, sinne och gom. Bl.a. Henriks kokkonst är fantastisk!

I denna estetiskt tilltalande och solbelysta miljö kryllar det av spännande motiv i både det stora och det lilla. Man kan koncentrera sig på att avbilda fikon och citroner i olika färger och mognad, en blåviolett aubergine eller måla panoramabilder över de violettskimrande bergen med sina blånande luftperspektiv.”

Udsolgt! Kom på venteliste for kurset nu i 2020 eller meld jer til kurset 2021!

Efterårsvandringer i Andalusien med Paul Kofoed Christiansen

25.september til 2.oktober 2020

Pris: 10.800 kr.

Vandringer, natur, kultur, eftertænksomme refleksioner og gourmet i skøn forening –med udgangspunkt i det danske refugium ”Garden of lemons” syd for Granada og ved foden af bjergkæden Sierra Nevada.

Udsolgt! Kom på venteliste for kurset nu i 2020 eller meld jer til kurset 2021! 

Pia Søltoft: Kierkegaard og det autentiske lederskab

3.-10. oktober 2020

Hvad er det vigtigste i dit liv? Hvad kan du ikke leve uden? Hvad lever du for? I en tid hvor forandringer hele tiden sætter en ny dagsorden er det vigtigt, at kunne holde fast i sine egne værdier og sin egen livsanskuelse.

Kurset vil byde på oplæg, øvelser, workshops, samtale saloner og parvise gåture. Alle dialoger er styrede og det overordnede formål er at sætte Kierkegaards tanker om etik, samvittighed, selvovertagelse og det at ville ét ind i et konkret ledelsesperspektiv, der giver dig mulighed for selvfordybelse og for at spejle dig selv og din ledelse i et eksistentielt perspektiv.

Morten Dyssel: Rundt om Spanien – litteratur, kultur og samfund

 

10.-17. oktober 2020

På dette højskolekursus kastes der lys over flere facetter af spansk litteratur, kultur og samfund fra middelalderen til i dag. Med førende forfattere, filmmagere, filosoffer, kunstnere og arkitekter som ciceroner indføres deltagerne i spansk mentalitet og identitet – en farverig og fascinerende historie, som står i nær sammenhæng med påvirkningerne fra fremmede kulturer, ikke mindst i kraft af den arabiske tilstedeværelse i Andalusien.

Anna Törnquist – Akvarelmalerejse til Andalusien

 17. til 24. oktober 2020

“Vill du lämna Norden en dyster oktobervecka för att måla akvarell på en magiskt vacker plats, omgiven av citroner och fikon och bougainvillea? Vill du bli bortskämd av ett charmigt värdpar som bjuder på grundlig kunskap om trakten och utsökt mat? Vill du lära dig mer om akvarellpigmentens egenskaper och bli utmanad i abstraktionens svåra konst? Välkommen på min kursvecka på Garden of Lemons – en plats att längta till!”.

Udsolgt! Kom på venteliste for kurset nu i 2020 – eller tilmeld jer kurset 2021! 

Ki-ZENYOGA med Susanne Kihlgast

25. til 31. oktober 2020

Udsolgt!

 

 

Prædiken-værksted med Pablo Llambías

31. oktober – 7. november 2020

Pablo Llambías har undervist i prædikenskrivning på Pastoralseminariets Efteruddannelse i mere end 15 år. Gennem en række øvelser vil han øge din sproglig bevidsthed, han vil rette din opmærksomhed på komposition, på indhentelse af nyt stof, på vaner, som med fordel kan brydes. I vil prøve at skrive nye prædikener ud fra helt andre principper, end du er vant til. Han vil give dig nye idéer til, hvordan du også kan gøre…..

Yogaretreat med Majbritt Kiss

 • søndag den 08. til lørdag den 14. november 2020 

Forestil dig et eksklusivt ophold i en smuk og frodig dal i det sydlige Spanien med dig selv i fokus, daglig yoga morgen og aften samt den lækreste grønne mad lavet af husets egen kok. Dette yoga retreat har et personligt præg man sjældent oplever, der får dig til at føle dig specielt forkæle…

Akvarelkursus med Pia Brix-Thomsen

05.- 12. juni 2021

I løbet af ugen vil vi arbejde både med klassisk akvarel og med mere fri akvarel. Formiddagene starter med fælles opgaver/øvelser og efter frokost arbejdes mere frit. Vi skal arbejde med det nære (objekt, afstemning mellem farve, vand og papir) og det dybe ( landskab, himmel, jord, horisont og dybde). Alle motiver findes ved og omkring det smukke sted og landskab ved Garden of Lemons refugiet.

Få ledige pladser!